İnşaat Mühendisliği Bölümü Başarı Bursu

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI BURSU

Bölümümüz emekli Dr. Öğr. Üyesi Hacı Bekir KARA tarafından her eğitim-öğretim yılı güz ve bahar döneminde aşağıdaki belirtilen koşulları sağlayan öğrencilere KYK burs miktarınca burs verilecektir.

Burs ödemesi her bir dönem için toplam 4 aylık olarak dönem ilk ayı içinde toplu olarak yapılacaktır.

2023-2024 yılı öğretim yılı için güz dönemi için kişi başı 5.000.-TL burs verilmiş olup Bahar dönemi içinde aynı kişilere 5.000.-TL daha burs ödemesi yapılacaktır…

• 1. Sınıf öğrencileri arasında bölümümüze ÖSYM yerleştirme puanına göre 1. olarak yerleşen öğrenciye verilecektir.

•  2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri için ayrı ayrı olarak GANO’su ( genel ağırlıklı not ortalama ) en yüksek olan öğrencilere verilecektir.

07 Mart 2024 Perşembe