Azami Süresini Dolduran Öğrencilerin Dikkatine

AZAMİ SÜRESİNİ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1) Azami süresini dolduran ve ders seçimini yapan öğrenciler Bitirme Ödevi ve İnşaat Mühendisliği Tasarım ve Uygulamaları dersini alabileceklerdir. Bu durumda olan öğrencilerin 13.05.2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Arş. Gör. Aykut EROL’a  aykuterol@erciyes.edu.tr mail yolu ile başvurmaları gerekmektedir. Başvurular yalnızca mail yolu ile yapılacaktır. Belirtilen tarihe kadar dönüş yapmayan öğrenciler dersten başarısız sayılacaktır.

2) Azami süresini dolduran ve İnşaat Mühendisliğinde Laboratuvar Uygulamaları dersini alan öğrencilerin, laboratuvar uygulamalarına katılmaları; devamında sınava girmeleri gerekmektedir. Bu durumda olan öğrencilerin dersi veren öğretim elemanı ile görüşmesi gerekmektedir.

3) Azami süresini dolduran öğrencilerden stajı bulunan öğrencilerin; İkinci Öğrenim öğrencileri stajlarını dönem içi yapabileceklerdir, Örgün Öğrenim öğrencileri ise Yazın yapılacak sınavlardan sonra stajlarını yapabileceklerdir. Dönem içi staj yapacak öğrencilerin staj komisyonu ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

10 Mayıs 2022 Salı