2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ HAKKINDA

Sevgili Öğrenciler;

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni 06 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 9:00'da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde (Fuar Alanı) düzenlenecektir. (Öğrencilerin tören alanına en geç saat 08:30’da gelmesi gerekmektedir.)

Tören provası ise 05 Temmuz 2022 (Salı) saat 13:30'da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde yapılacaktır. Törene katılacak öğrencilerin provaya katılması gerekmektedir.

Törene katılmak isteyen öğrencilerimiz, en geç 15 Haziran 2022 tarihine kadar Mezuniyet Töreni katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

Formu doldururken 3 ya da 3.5 yılda bitirme, çift anadal/yandal veya akrabası olan üniversitemiz öğretim üyelerinden diploma alma talebi gibi durumunuz varsa bildiriniz.

Mezuniyet Töreni Katılım Formu:  https://forms.gle/QTWhhHoejHZDBKWp7

Mezuniyet Töreni İnşaat Mühendisliği çıkış müziği törene katılacak öğrencilerin önerileri dikkate alınarak belirlenecektir.

Mezuniyet Töreni Çıkış Müziği Öneri Formu:  bit.ly/mezuniyetmuzık

Not: Bölüm ve fakülte dereceleri final sınavlarının açıklanması sonrasında öğrenci işleri tarafından belirlenecektir.

Burada yer almayan hususlar için aşağıda belirtilen bölümümüz mezuniyet komisyonu sorumluları ile 15 Haziran 2022 (Çarşamba) saat 12:00’a kadar iletişime geçebilirsiniz.

Arş. Gör. Mücella İLKENTAPAR (mucella@erciyes.edu.tr)

Arş. Gör. Yüksel GÜL (yukselgul@erciyes.edu.tr)

08 Haziran 2022 Çarşamba