MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi’nde “Devir Teslim Töreni” düzenlendi. Mühendislik Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Alper Öner, dekanlık görevini aynı zamanda fakültenin eski dekanı olan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’dan devraldı.

Fakülte Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen devir-teslim törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Prof. Dr. Ahmet Alper Öner’in yanı sıra bölüm başkanları ve idari personel katıldı.

Dekanlık görevini Prof. Dr. Ahmet Alper Öner’e teslim eden Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, konuşmasında Dekan Öner’e başarılar diledi. Görevlerin bir nöbet olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Altun, dekanlık görevi süresince her zaman özlük haklarını önemseyen bir yönetim anlayışı içerisinde olduğunu söyledi. Rektörümüz Altun, “Görev süremiz boyunca özlük haklarını ve kurumsal aidiyeti artırmak için çalışmalar içerisinde olmaya gayret ettik” dedi. Bölüm Başkanlarından helallik isteyen Rektörümüz Altun, kuruluşundan bu yana Mühendislik Fakültesi’nin kurumsal adımlar atmasında ve kalite süreçlerinde yukarılarda yer almasında destek veren geçmiş dönem fakülte dekanlarına da teşekkür etti.

Dekanlık görevine yeni atanan Prof. Dr. Ahmet Alper Öner ise konuşmasında, görev süresi boyunca Mühendislik Fakültesi’ne kurumsal bir yapı kazandıran Rektörümüz Altun’a teşekkür etti. Görev süreci boyunca her zaman koordineli çalışmalar yürüteceğinin altını çizen Dekan Öner, Mühendislik Fakültesi’nin öğrenciliğinden gelen bir akademisyeni olmaktan dolayı her zaman gurur duyduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Dekan Öner tarafından Rektörümüz Altun’a dekanlık görevi boyunca fakülteye sundukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi le çiçek takdiminde bulunuldu.

Devir- teslim töreni Rektörümüz Altun’un Dekan Öner ve bölüm başkanları ile toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

13 Nisan 2023 Perşembe